Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

غلامرضا نوری در نشست خبری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درخصوص تشریح برنامه های این مراسم گفت: طبق قانون افتتاحیه مجلس یازدهم با حضور 276 نفر از منتخبین برگزار خواهد شد.

اخبار سیاسی- معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در هر مراسم افتتاحیه عموماً از مهمانان عالی رتبه کشوری و لشگری دعوت به عمل می آمد، اما امسال به دلیل مسائل ناشی از بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، محدودیت هایی وجود دارد، از این رو شرمنده برخی از این میهمانان مانند اعضای هیات دولت، استانداران، پیشوایان مذاهب، اقلیت های دینی، علما، هنرمندان، ورزشکاران، نمایندگان صنوف و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هستیم.

وی با اشاره به اینکه مجس یازدهم علی رغم محدودیت های بهداشتی در وقت قانونی شروع به کار خواهد کرد، افزود: از منتخبین مجلس یازدهم دعوت می شود فردا 7 خردادماه ساعت 8 صبح در صحن علنی قوه مقننه برای شرکت در مراسم افتتاحیه حضور داشته باشند.

نوری درخصوص جزئیات مراسم افتتاحیه تصریح کرد: تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، ارائه گزارش معاون اجرایی مجلس، استقرار هیات رئیسه سنی، ارائه گزارش وزیر کشور، سخنرانی رئیس جمهور، مراسم تحلیف و سوگند منتخبین و اقتراع شعب از جمله برنامه های این مراسم است؛ البته حضور در حرم مطهر حضرت امام راحل بنیانگذار انقلاب اسلامی از دیگر برنامه هایی بود که در هر افتتاحیه انجام می شد، اما امسال به دلیل محدودیت های بهداشتی محقق نمی شود، از این رو پس از برگزاری جلسه منتخبان در محوطه قوه مقننه با حضور در مزار شهدای گمنام با آرمان های امام راحل و شهدا تجدید میثاق خواهند کرد.

رئیس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درخصوص ترکیب اعضای هیات رئیسه سنی گفت: سیدرضا تقوی منتخب مردم تهران به عنوان رئیس، سیدمصطفی آقامیرسلیم منتخب مردم تهران به عنوان نایب رئیس، روح الله نجابت منتخب مردم شیراز به عنوان دبیر اول و محسن فتحی منتخب مردم سنندج به عنوان دبیر دوم از جمله اعضای هیات رئیسه سنی به شمار می روند.

معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به عدم حضور منتخبان در حرم مطهر امام خمینی (ره) فرصت کافی برای تشکیل شعب 15 گانه جهت تایید اعتبارنامه ها وجود دارد، اما تشکیل این شعب مبتنی بر تصمیم نهایی هیات رئیسه سنی است.

وی با اشاره به اینکه زمان دومین جلسه مجلس رسمی یازدهم طبق تصمیم هیات رئیسه سنی مشخص خواهد شد، گفت: با توجه به جلسه هیات رئیسه سنی، مقرر شد برای برگزاری جلسه در روز پنجشنبه 8 خردادماه نظرسنجی استمزاجی از منتخبین دوره یازدهم صورت گیرد.

نوری ادامه داد: در شرایط عادی کار شعب 15 گانه یک هفته ای تمام خواهد شد؛ البته با تصویب دو سوم اعتبارنامه های نمایندگان، مجلس می تواند کار خود را آغاز کند.

رئیس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی از منتخبین نسبت به عدم اطلاع برای حضور در جلسه افتتاحیه انتقاد داشتند، تصریح کرد: با توجه به شرایط و جلساتی که در گذشته با حضور منتخبین برگزار شد، مقرر گشته اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی و الکترونیکی باشد.

معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی درخصوص برگزاری جلسه افتتاحیه دوره یازدهم طبق پروتکل های بهداشتی خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری جلسات با حضور وزیر بهداشت و نمایندگان این وزارتخانه، مکان هایی برای انجام تست کرونای منتخبین مجلس یازدهم در سراسر کشور مشخص شده و تمامی این افراد این تست را انجام داده اند که بر این اساس مشکل خاصی وجود نداشته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی افتتاحیه مجلس یازدهم غلامرضا نوری افتتاحیه مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی معاون اجرایی مجلس هیات رئیسه سنی منتخب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی (۱۱ اسفندماه) سال گذشته برگزار شد که پس از شمارش آرا از سوی ستاد انتخابات، برخی از حوزه‌های انتخابیه به دور دوم کشیده شد که طبق اعلام وزارت کشور قرار است دور دوم انتخابات مجلس (جمعه آتی ۲۱ اردیبهشت‌ماه) برگزار شود.

بنابر روایت تسنیم، در دور اول انتخابات ۲۴۵ نماینده به مجلس راه یافتند و ۹۰ کاندیدا در دور دوم انتخابات بر سر ۴۵ کرسی و تعیین تکلیف ۲۲ حوزه انتخابیه به رقابت خواهند پرداخت.

در این گزارش به اسامی باسابقه‌ترین نمایندگان مجلس که چهار دوره و بیشتر نماینده مجلس بوده‌اند و به مجلس دوازدهم نیز راه‌یافته‌اند و دوره‌های انتخابیه آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

**نمایندگانی که بیشترین حضور را در مجلس داشتند:

ردیف نام حوزه انتخابیه ادوار
۱ محمدمهدی مفتح تویسرکان چهارم، پنجم، هفتم، هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۸ دوره
۲ حمیدرضا حاجی‌بابایی همدان پنجم، ششم، هفتم، هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۷ دوره
۳ سید محمد موحد دهدشت چهارم، پنجم،‌ ششم، هفتم، یازدهم و دوازدهم: ۶ دوره
۴ علاءالدین بروجردی لارستان ششم، هفتم، هشتم، نهم، دهم و دوازدهم: ۶ دوره
۵ حسینعلی شهریاری زاهدان دوره‌های هفتم تا دوازدهم: ۶ دوره
۶ مسعود پزشکیان تبریز

هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

۷ شهباز حسن‌پور کرمان هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۸ محمدرضا رضایی‌کوچی جهرم هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۹ جبار کوچکی‌نژاد رشت هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

همچنین تعداد ۸ نماینده نیز هستند که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند و سابقه ۳ دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند؛ ضمناً ۱۱ نفر عضو مجلس جدید شده‌اند که سابقه ۲ دوره نمایندگی را دارند.

بر اساس این گزارش، در مجلس دهم مصوبه‌ای مبنی بر ممنوعیت نمایندگی بیش از ۳ دوره مطرح شد که با مخالفت شورای نگهبان مواجه و رد شد. در مجلس یازدهم و در جریان بررسی طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس ماده‌ای از آن بسیار در رسانه‌ها بحث برانگیز شد، در تبصره ۳ ماده ۱۲ طرح مذکور عنوان شده بود که ثبت‌نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند ممنوع شود که این ماده نیز از طرح حذف شد.

کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس مصوب کرده بود که ثبت‌نام داوطلبان با سابقه سه دوره نمایندگی ممنوع است ولی این سوال پیش می‌آمد که نمایندگانی که سابقه چهار دوره نمایندگی و بیشتر را دارند چه می‌شود؟ آیا اینکه منظور سه دوره متناوب نمایندگی است یا اینکه سه‌بار در مقاطع مختلف نماینده بوده است. با توجه به ابهامی که وجود داشت این تبصره از طرح حذف شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903735

دیگر خبرها

  • اسامی ۲۲ حوزه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • اسامی نامزد های مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد
  • اطلاعیه|زمان تبلیغات انتخابات مجلس ۸ صبح فردا پایان می‌یابد
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • راند دوم